Har du neglelakk hjemme? Her er 5 GENIALE ting du kan bruke neglelakk til!

Man forbinder ofte neglelakk kun til pynt. Det finnes jo ikke noe bedre en lakkerte, velstelte negler og alt dette takket være neglelakk. Men neglelakk kan faktisk brukes til så mye mer!

Grunnet dens fysiske egenskaper, som tettheten og tykkelsen i lakken, kan de brukes i mange andre situasjoner. Her er det bare å være kreativ! Du kan for eksempel lakkere dine nøkler, slik at du enkelt kan skille dem fra hverandre. Har du en knapp på en skjorte du er redd for at skal dette av? Fest den med en dråpe med gjennomsiktig neglelakk! Hvem hadde trodd at neglelakken kunne brukes til så mye mer enn å bare lakkere neglene?Se hva du kan bruke neglelakk til i videoen under og DEL disse smarte triksene med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer