Den lille gutten sitter ved pianoet. Hans første note får dommerne til å MÅPE!

Lukas Janisch valgte en svært krevende sang for hans audition for TV-showet «The Voice Kids Germany». Den filippinsk-østerrikske tenåringen bestemte seg for å fremføre sangen «Fallin'» av Alicia Keys – en sang som er kjent for å være både dramatisk og vanskelig, selv for erfarne artister.

Etter få sekunder fikk Janisch en av dommerne til å snu seg. Lena Meyer-Landrut var rask med å trykke på valgknappen og ble ikke skuffet av guttens opptreden. Da Janisch var ferdig hadde alle dommerne snudd seg og var alle like interesserte i å arbeide med gutten.

 

Tenåringen lærte seg å synge gjennom sin filippinske mor, som stadig utfordret ham i karaoke da han var liten.

Se guttungens utrolige talent i videoen under og DEL den med vennene dine!
 

Kommentarer

kommentarer