Den halvnakne mannen løper til hullet i isen. Det han gjør? Han fortjener en MEDALJE!

Vinteren kan være hard på de fleste av oss – selv for våre firbeinte venner som dere kommer til å se videoen under. Hendelsen skjedde i Kostroma.

En liten dam i en park har fryst, men ikke helt. Midt i damen er det et åpent hull, og en hund faller i det iskalde vannet. Det er uklart hvor lenge hunden har vært der, men den har nesten gitt opp. Bare frambeina hviler på isen, og hodet stikker så vidt opp fra det kalde vannet. Når en forbipasserende så hunden ba han sin kjæreste filme, mens han kledde av seg og løp ut for å dra opp hunden.

Hunden er livredd og forsøker å bite mannen, men mannen gir ike opp. Til tross for at han risikerer å ramle i det iskalde vannet han og, tar han tak i den panikkslagne hunden og drar han opp. En ordentlig helt!

Se videoen under og DEL gjerne den med dine venner om du like mannens innsats!
Kommentarer

kommentarer