Eieren forteller hunden sin om sin nye lekekamerat fra dyrebutikken. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Noen hunder foretrekker å være det eneste dyret i husholdningen. Det er ikke tilfellet med denne firbente skapningen! Denne hunden elsker å ha selskap, og ønsker så gjerne å ha en kamerat og leke med. Når eieren forteller om den nye lekekameraten som ble med ham hjem fra dyrebutikken, blir hunden helt fra seg av glede. Ikke bare får han en hvilken som helst lekekamerat: han får en kattunge, akkurat det han ønsket seg.

Dette morsomme klippet har allerede nådd ut til drøyt 6 millioner mennesker, og vi skjønner godt hvorfor! Eieren har lagt på sin egen stemme som passer perfekt med hundens reaksjon. Denne må du bare se!

Se den utrolig underholdende videoen under, og DEL den med de du kjenner!
 

Kommentarer

kommentarer