Kjenner du igjen disse? Når du får vite disse GENIALE triksene, kommer du ALDRI til å kaste de igjen!

Vi har alle vell alle lurt på hva nytten av de hvite posene med små gjennomsiktige kuler er. Du vet de som finnes i nyinnkjøpte esker med sko, klær eller medisiner? Hva er inne i disse posene og hva brukes de til? Inne i posene er det silikagel, et stoff som kan absorbere fuktighet og derfor bevare integriteten til produktet. Kulene holder på fuktighet og gjør det tørt i den omgivende luften.

Men nytten av silikagel slutter ikke etter du har kjøpt et produkt, så det er ingen vits å kaste de små posene! De har mange bruksområder få mennesker vet av. Her er noen av tingene du kan bruke silikagel til!

sil1

– Legg de i skuffen du har sengetøy i. På den måten vil du unngå behagelig lukt som skyldes et lukket, fuktig miljø og du kan tilby gjestene dine velduftende sengetøy.

– Legg dem i bagen du har treningklær i. Silikagel forhindrer også dannelse av mugg på fuktige steder. Derfor er det lurt å legge dem i bagen du har klærne dine i etter trening. Ofte er klærne litt våte, men dette forhindrer da at de får mugg på seg og forhindrer lukt.

– Om telefonen din har falt i vannet kan en krukke med salt eller ris være svært effektivt, men du kan også bruke perlene til silikagel som finnes i disse posene du vanligvis kaster.

sil2

– Vil du holde gresskaret fersk og fint dekorert til Halloween? Legg noen poser i hulrommet av gresskaren!

– For å forhindre at gamle familiebilder blir dårlige over tid, kan du legge en pose i esken du oppbevarer bilder i.

– Vil du hindre at pudderet i sminkevesken din blir klumpete grunnet fukt? Legg en pose i sminkevesken din.

 

– Vil du at barberbladene dine skal holde lenger? Legg barberhøvlene i en plastpose sammen med en pose silikagel!

Dette visste jeg ikke! For noen smarte triks. Jeg skal helt klart ta vare på disse små posene neste gang jeg får de med når jeg kjøper meg et produkt.
DEL disse smarte triksene med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer