Ingen trodde på ham når han fortalte om andungen som følger etter ham hver morgen. Så filmet han DETTE!

Det er få ting i verden som er så søte som små dyr. De har muligheten til å gjøre selv den verste dagen bra igjen. Denne lille andungen ved navn Charley elsker å være med sin beste venn, YouTuberen Matizhan. Han følger etter vennen sin over alt, og er aldri langt unna!

 

På en regnværsdag bestemte Matizhan seg for å filme sin lille gåtur med andungen, fra andungens perspektiv. Selvfølgelig takket Charley ja til en aldri så liten spasertur, og er både blid og fornøyd der han går.

Ikke nok med at Charley elsker spaserturer, han takker heller aldri nei til en utfordring! Se hvordan det gikk når eieren løp om kapp med den lille andungen. Det er umulig å ikke trekke på smilebåndet når du ser denne lille rakkeren.

Se den utrolig søte duoen i videoen under, og DEL den med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer