Pappaen har ikke sunget på flere år. Så fremfører han en av de BESTE auditionene Simon har hørt!

Da Jeff Gutt var liten elsket han musikk, og allerede som 6-åring hadde han lært seg å spille gitar. På videregående gikk han over til å synge, men etter hvert som han ble eldre måtte han legge musikken på hyllen etter en rekke personlige hendelser.

Jeff fikk senere en sønn, og kjærligheten for musikk blomstret igjen. Han bestemte seg for å prøve lykken på nytt i det amerikanske TV-programmet X Factor. Det var første gang sønnen fikk høre pappen sin synge, så Jeff bestemte seg for å fremføre den vakre låta «Hallelujah» av Leonard Cohen.

Hvordan gikk det? På tross av at sangen har blitt spilt om og om igjen siden den ble sluppet i 1984, klarte Jeff å lage sin egen versjon som fikk publikum til å måpe. Dommer Simon Cowell innrømte til slutt at dette er en av de mest fantastiske auditionene har har hørt, noen sinne!

 

Se den talentfulle pappaen i videoen under, og DEL den med de du kjenner!
 

Kommentarer

kommentarer