Skuespilleren er nervøs for å dele scenen med Sting. Men når han åpner munnen oppstår det MAGI!

Sting slo igjennom som bassist i bandet The Police under 70-tallet, men har siden 80-tallet vokst til en verdenskjent soloartist. 

I år 2011, på sin 60-årsdag, holdt Sting en spesialkonsert i New York for å feire 25 år som soloartist. Sting bød inn ett flertall andre artister til å spille med han, men den store overraskelsen for kvelden var skuespilleren Robert Downey Jr.
Downey Jr er en kjent dyktig skuespiller, men mange vet ikke at han også er veldig musikalsk. Det fikk han bevise når Sting bød han opp for å delta i en duett med den legendariske sangeren. I klippet fra 2011 ser vi en nervøs Robert Downey Jr innta scenen, men når han åpner munnen og begynner å synge tror publikum knapt sine egne ører – stemmen hans er fantastisk!

 

Se Sting og Downey Jr framføre låten «Driven to Tears» og nyt deres fantastiske stemmer. Skulle Downey Jr gi opp skuespillerkarrièren vet vi om et annet yrke som hadde passet han perfekt.
DEL gjerne den utrolige framførelsen med vennene dine på Facebook!

Kommentarer

kommentarer