Bruden og brudgommen står ved alteret. PLUTSELIG løper han ut av kirken og lar gjestene bli stående igjen!

Bryllup er et av de vakreste øyeblikkene i livet. Et hvert brudepar ønsker at dagen skal gå knirkefritt, uten ubehagelige overraskelser. Du kan bare forestille deg hvordan bruden Vicky følte seg når brudgommen har glemt noe svært viktig – nemlig ringene.

 

Vicky er målløs, og brudgommens bror kan ikke tro at han klarte å glemme det aller viktigste. Men redselen gir seg raskt, for i det brudgommen løper ut av kirka starter en video å spille. Det viser seg at dette er en av brudgommens mange spøkefulle påfunn, og denne gangen fikk han presten og broren sin til å spille på lag med ham.

 

Videoen viser den spennende «reisen» brudgommen måtte gjennom for å rekke å hente ringene som lå hjemme. Vi håper ekteskapet fortsetter slik!

Se den herlige videoen under, og DEL den med dine venner!

 
Kommentarer

kommentarer