Vondt i nakken? Da bør du se dette GENIALE trikset, som fjerner smertene på 10 sekunder!

Det å være stiv i nakken er et vanlig problem, som skjer når musklene strekkes eller under mer alvorlige tilstander. For å roe ned smerten kan man ta medisiner for det, men om smerten varer lenge er det lurt å ta kontakt med lærer. I noen tilfeller kan dette svært nyttige trikset brukes. Det beste av alt er at du kan gjøre det selv hjemme. Rull en håndduk og plasser den under skulderen din, slik at den er hevet med ca 15 cm. Hev armen som vist i videoen og bli liggende i denne posisjonen i 10 sekunder mens du puster dypt. Dette fjerner smerten raskt og er enkelt å gjøre! Dette må vi alle prøve neste gang vi er stive i nakken!Se hvordan du gjør det i videoen under og DEL dette smarte trikset med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer