Hun setter seg ved det offentlige pianoet, og ber venninnen filme. Det som skjer da, forbløffer ALLE i nærheten!

I denne kanadiske parken har de satt opp et piano som offentligheten kan ta i bruk. Mange forbipasserende har satt seg ned og klimpret på tangentene, og det samme ønsker Ariane Raciot å gjøre da hun besøkte parken.

Beskjedent begynner hun å spille de første notene i den verdenskjente sangen «Bohemian Rhapsody», og lever seg virkelig inn i framføringen.  Hun avslutter med glans og blir møtt av stormende applaus fra folkemengden som har stoppet opp.

Dette er bare en av mange coverlåter som Ariane har gjort. Hun har sin egen youtubekanal der hun publiserer hennes egen tolkning av sanger, og internettet elsker henne! I denne videoen fikk hun god hjelp av vennen sin, Luc Delorme, som passet på at det nydelige øyeblikket ble tatt opp på film.

 

Er hun ikke flink? Se videoen under, kjenn frysninger ile nedover ryggen og DEL opplevelsen med de du kjenner!
Kommentarer

kommentarer