Valpen prøver å vekke mammaen sin, men får det ikke til! Reaksjonen hans? Jeg ler så tårene triller!

Babyer og valper har mye til felles: de er begge utrolig søte og kjærlige. En annen ting de har til felles er at de ofte går til mammaen deres for å bli matet eller få oppmerksomhet. Men i likhet med mødre, har også hundemødre hektiske hverdager som kan være utrolig slitsomme. De trenger å slappe av: ta seg en lang, uavbrutt lur.

Denne bulldogvalpen vil ikke la mammaen sin være i fred. Den lille rakkeren vil leke, og prøver etter beste evne å vekke mammaen sin. Når hun ikke reagerer blir den lille valpen en smule irritert, og begynner å bite og hoppe på henne. Mammaen sover likevel som en stein!

Alt den lille valpen ville var å ha noen å leke med, men forsøket på å vekke mammaen gikk ikke som planlagt. Heldigvis, for både mor og barn, satt en fransk bulldog like ved som mer enn gjerne ville leke.

 

Se de søte hundene i videoen under, og DEL den med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer