Far og datter danser en tradisjonell bryllupsdans – helt til han ser inn i kamera og overrasker ALLE!

Det finnes uendelig mange morsomme bryllupsvideoer på internettet. Alt fra syngende prester til ektepar som danser opp veien til alteret. Heldigvis for oss fortsetter internettet å levere, og videoene vil ingen ende ta. Bare sjekk ut videoen under av dansen Mikayla framførte med sin far!

Familien Ellison har alltid vært en svært musikalsk familie. Når Mikayla skulle gifte seg, ønsket hennes far Nate å gi gjestene en overraskelse de sent ville glemme!

Alle gjestene satt klare for den tradisjonelle dansen mellom far og datter, en dans som vanligvis er både rolig og fin. Det tar kun sekunder før gjestene innser at dette er en dans helt utenom det vanlige!

 

Se  dansen i videoen under. Er den ikke morsom? DEL latteren med noen du kjenner!
Kommentarer

kommentarer