En annen bil stjeler parkeringsplassen hans. Da bestemmer han seg for å lære sniken en lekse!

Hvor mange ganger har du stått tålmodig i kø for å vente på parkeringsplass, for så å se plassen bli tatt foran øynene på deg? Sett bort i fra de som desperat trenger plassen mer enn deg, er dette noe av det mest irriterende man kan bli utsatt for. Hovedpersonen i videoen under bestemte seg for å ta saken i egne hender. Når han skal til å parkere, kommer en sylfrekk sjåfør og stjeler plassen hans. Det finner han seg ikke i. I stedet for å vente på neste ledige parkeringsplass, bruker sjåføren verktøy for å fikse problemet. Han stiller seg bak bilen til den frekke sjåføren, fester kroker på både sin egen bil og bilen foran, og drar bilen vekk fra parkeringsplassen som skulle vært hans.

 

Vi håper den frekke sjåføren har lært en lekse!

Se hvordan sjåføren løste situasjonen i videoen nedenfor, og DEL trikset med dine venner!
Kommentarer

kommentarer