Hun limer striper av borrelås under tøflene sine. Resultatet? Dette er GENIALT!

Å sette av tid til å vaske huset er ikke alltid like enkelt som det burde være. Man har sjelden lyst til å prioritere vasking, men det må gjøres. Denne damen har funnet en måte å tørke støv på som ikke bare er morsom, men som gjør vasking både enkelt og raskt!

Hun tar en mikrofiberklut og tegner omriss av tøflene sine på baksiden av kluten. Deretter klipper hun ut stoffstykkene, og syr fast en stripe borrelås på baksiden av kluten. På undersiden av tøflene sine limer hun på den andre delen av borrelåsen, slik at stoffstykket enkelt kan festes og tas av sålene. Så enkelt er det! Nå kan du tørke støv mens du går rundt i huset, uten å måtte sette av tid til det!

 

Se den GENIALE videoen under. Husvask vil aldri bli like kjedelig igjen! DEL ideen med de du kjenner.
Kommentarer

kommentarer