Familiekatten blir angrepet av ulver. Da kommer pitbullen til unnsetning! Se historien som rører alle til TÅRER.

Det tar vanligvis litt tid for dyr å tilpasse seg nye hjem, spesielt hvis de ble forlatt av mennesker de var veldig glade i.

Sheree Lewis tok hånd om sønnens pitbull Jack, siden sønnen skulle i militærtjeneste i Afghanistan. Lewis hadde også en katt, Kitty, som bodde sammen med henne.

Kitty og Jack gikk godt overens fra første stund , men lite visste Lewis om hvor langt hunden Jack var villig til å gå for å beskytte sin nye venninne.

En dag ble katten angrepet av to prærieulver som helt uventet dukket opp. Lewis vitnet det hele, og ble lammet av frykt når en av ulvene bet tak i Kittys nakke, mens den andre ulven bet over kattens hale.  Lewis var overbevist om at katten led en smertefull død.

 

Da Jack innså at vennen hans var i fare, bestemte han seg for å komme henne til unnsetning. Han stormet ut i hagen og tok opp kampen med prærieulvene, før de omsider ga slipp på katten og løp vekk.

Kitty ble umiddelbart fraktet til veterinær. Katten ble raskt behandlet for de alvorlige skadene ulvene pådro henne. Kitty hadde trolig ikke overlevd hvis det ikke hadde vært for hennes trofaste hundevenn.

I tiden etter hendelsen ble Kitty tatt godt vare på av hundevennen sin. Jack har konstant oversikt over hvor katten befinner seg, og passer på at noe lignende aldri vil skje igjen!

Se den rørende historien om bestevennene i videoen under, og DEL den med de du kjenner!
 

 

Kommentarer

kommentarer