De skal danse brudevalsen, når noe går galt. Men når hun ser hvem som står på scenen, bryter hun sammen!

Når Brad Hewitt skulle gifte seg med kjæresten Melissa tidligere i år, visste han nøyaktig hva han skulle gjøre for at bryllupet skulle bli uforglemmelig. Han hadde planen for overraskelsen klar, men trengte hjelp for å klare og gjennomføre den.

Han tok kontakt med personalet på Selective Sound Entertainment og sa at han hadde lyst til å overraske hans kommende brud under brudevalsen. Planen gikk ut på å få brudens favorittsanger, Mark Wills, til å framføre sangen.

 

På bryllupsdagen står Melissa klar for å danse brudevalsen, uviten om overraskelsen som Brad har planlagt. Under valsen slutter musikken å spille, og bruden tror det er en teknisk feil. I det hun ser mot scenen ser hun hvem som står der! Reaksjonen hennes er gull verd!

Var ikke dette vakkert? DEL med dinne venner hvis du ble rørt!
 

 

 

Kommentarer

kommentarer