34-åringen skjelver så mye at han ikke klarer holde mikrofonen. Men på 2:27 i videoen får han ALLE til å gråte!

34 år gamle Christopher Maloney har ønsket å bli med i X-factor i mange år. Men mannen fra Liverpool har ikke turt å stå foran et så stort publikum. Til slutt får mormoren, som han har bodd med siden døden til morfaren, fått nok og melder han på. Men siden Christpoher har så scenefrykt skjelver han når han går på scenen. Men så fort han synger den første noten, blir hele publikum trollbindet av framførelsen hans.

Han framfører sangen «The Rose», som ble spilt i begravelsen til morfaren. Det gjør at både publikum og juryen får tårer i øynene, og mormoren kunne ikke vært stoltere av han. Nydelig!

 

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook om du og ble rørt! 
Kommentarer

kommentarer