Frisøren tar ett blikk på kvinnen, og NEKTER å røre henne. Da poster hun dette på Facebook!

Julia, 31 år, slet med psoriasis som resulterte i at huden hennes ofte ble tørr og flasset av. Hun bestemte seg for å operere for å fikse problemet.

For første gang etter operasjonen bestemte hun seg for å dra til frisøren for en hårklipp.

Hun rakk så vidt å sette seg i frisørstolen før frisøren stilte det frekke og overraskende spørsmålet: «Er dette smittsomt?»

Julia prøvde å forsvare seg selv, og forklarte at hun led av hudsykdommen psoriasis. Hun forsikret frisøren om at sykdommen ikke var smittsom, men frisøren nektet likevel å røre henne.

Frustrert gikk Julia tilbake i bilen og gråt. «Hun ødela selvtilliten min» sier hun, «det føltes ut som jeg hadde gjort noe galt… eller at det var noe galt med meg!»

 

Frisørsalongen forklarte situasjonen, og sa at en hver frisør har rett til å nekte kunder behandling dersom de føler at de setter deres egen helse i fare. I tillegg mente salongen at Julia burde tatt med dokumentasjon på hudsykdommen hennes.

Julia skrev om opplevelsen sin på Facebook i en støttegruppe for mennesker rammet av psoriasis, og fikk god støtte og hjelp. Sammen sprer de budskapet om at serviceyrker skal hjelpe alle kunder best mulig, uansett!

DEL dette med vennene dine på Facebook!

 
Kommentarer

kommentarer