12 åringens stemme sjokkerer juryen. Men VENT til du ser hvem som dukker opp bak ryggen hans!

En 12 år gammel gutt som skal synge foran en steinhard jury, tv-kamera og et stort publikum kan ikke være annet enn nervøs.

Men den 12 år gamle gutten Ronan viste det totalt motsatte.

Med sin herlige stemme sjokkerer han hele juryen – og midt i låten får publikum en overraskelse.
Når Ronan entrer scenen har han alle blikk, dommere og tv-kamera mot seg. En ensom gutt på en stor scene.

Ti tross for dette kjennes det ikke ut som en ung gutt som står på scenen – og når Ronan begynner å synge skjer noe utrolig.

tol1

Med et gulv fylt med røyk og blå dempet belysning trer den 12 år gamle gutten inn på scenen – og når han begynner å synge «Because of You» av Kelly Clarkson blir juryen sjokkert.

Ronans dype og beroligende stemme treffer oss rett i hjertet. Men mot slutten av låten skal publikum få en grunn til å juble enda mer.

tol2

Fra ut av ingenting dukker et kor opp fra bak kulissene og scenen blir fylt med mennesker med den 12 år gamle gutten i sentrum. Ronan sin stemme blir forsterket av koret, som sammen gir en perfekt harmoni til den allerede fantastiske fremførelsen.

tol3
Juryen, med musikkguruen Simon Cowell i spissen, hyller Ronan opp i skyene – og han kan ikke lenger holde tilbake sine følelser.

Gledetårene renner ned fra kinnene hans og jeg kan bare tenke meg hvilke følelser som går igjennom Ronans hode. Han har gjort en fantastisk framførelse og en presentasjon som ingen noen gang kan ta fra ham.

 

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer