Hun er bare 12 år gammel. Men når hun synger første strofen, blir publikum helt ville!

Møt Kadye Lynn Roberson. Hun er bare 12 år gammel, men var heldig nok til å få muligheten til å spille og synge gitar foran dommerne i Americas Got Talent.

Kadye er fra en liten by Texas kalt Kemp hvor det ikke er særlig få som bor og hvor det kun finnes et lyskryss. Selv om hun kommer fra en liten by har hun en stor stemme. Moren og faren tok henne inn da hun var nyfødt men kunne ikke adoptere henne før foreldrene var i 50 årsalderen. Moren forklarer hvordan hun ble knyttet til Lynn med en gang da Lynn bare var en baby.

 

 

 

Jentas stemme er helt utrolig! Hun synger klassikeren «Twinkle, Twinkle, Little Star», egentlig en sang man synger før unger legger seg om kvelden, men gir den så mye følelse og personlighet at det er helt utrolig. Hun synger den i riktig «country»-stil! Dommerne blir helt klart imponerte, og det kommer du og til bli!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer