Han stikker ost i brødet – resultatet 15 minutter senere? Jeg LØPER på kjøkkenet!

Nesten alle har brød liggende hjemme, men noen ganger kan det bli litt kjedelig med bare servelat og ost på brødskiva. Hva med å prøve denne kreative oppskriften istedet? Ikke bare ser det utrolig lekkert ut, men det smaker også fantastisk! Perfekt som tilbehør til en pastarett, lunsj eller rett og slett bare når du vil unne deg noe ekstra godt!

Dette brødet er fylt med ost, persille og en herlig saus med hvitløk som garantert vil imponere!

Du starter med å knuse biter av ett fedd med hvitløk, blander det med en kvist med persille og tilsetter salt og pepper. Lag diagonale kutt langs brødet og fyll med mozarella eller annen ost. Avslutt med å spe på litt hvitløken og persillen, eller eventuelt en annen type form for saus du liker. Her setter bare kreativiteten grensen! Stek på 170 grader i 15 minutter… og NYT!

Se hvordan i videoen under og DEL denne enkle, gode oppskriften med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer