Han sier papegøyen skal gå tilbake i buret sitt. Resultatet? Jeg ler så tårene triller!

Når man krangler er det ofte vanskelig å sitte stille og jo mer sint man blir, desto mer vil man røre på seg. Etter en hel dag med lek og gøy utenfor buret får denne kakaduen høre fra sine eiere at det er på tide å gå inn i buret igjen, og han er langt ifra glad for det!

Han blir rasende mot sin eier: og begynner å banne og eieren får han ikke til å slutte! Eieren har tidligere delt videoer hvor han har forklart at fuglen har lært seg de fæle banneordene hos en tidligere eier som ikke klarte å ta hånd om henne ordentlig. Nå bor hun hos en kjærlighetsfylt familie, men hennes utbrudd man kan ikke gjøre noe med. Og få henne til å gå inn i buret igjen, er som å få et barn til å gå i seng tidlig etter en dag med lek og moro – umulig.

Se selv i videoen under og DEL fuglens morsomme reaksjon med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer