Han kjefter på kona når hun føder i den splitter nye bilen – svaret er fantastisk!

Legen Brian Snyder jobber på akuttmottaket og har sett en hel del i sine dager.

Men når han oppdaget at en blødende, gravid kvinne satt i en bil utenfor sykehuset reagerte han med en gang. Kona og hennes ektemann var fylt av panikk og det fant flere vitner som ble sjokkerte over den uventede scenen. Brian visste at kvinnen, Andrea, kom til å føde hvert sekund og det fantes ingen tid å miste.

Etter en siste anstrengelse – og det skremmende øyeblikket der barnets navlestreng var vridd rundt halsen dens – kunne Andrea endelig ønske sitt barn velkommen i verden. Hun fødte i bilen, foran et smått sjokkert publikum. Legen Snyder pakket barnet inn i en håndduk og plasserte babyen på mammas brøst.

Også var det dette med pappaen…

Doktor Snyder trodde han skulle svime av etter å ha sett alt blodet, men i stedet så han konen sin direkte inn i øynene og sa; «Elskede, faen heller… I vår nye bil!! Med spesialbestilte, nye seter! Du kunne ikke ha ventet i 15 minutter?!»

Tja, det var alt Andrea trengte før hun klappet han til i ansiktet.

Så nå var det tre personer som trengte hjelp fra legen. Andrea, som nettopp hadde født en baby, hennes datter, som behøvde en varmere plass, og hennes mann som lå nedslått på bakken…
Det kan være vanskelig å tro denne merkelige hendelsen, men historien er hentet fra virkeligheten og er fra Discovery sin serie «Untold Stories of ER».

Se videoen under og DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer