Den utsultede hesten er døden nær. Det dette paret gjør da, er UTROLIG!

Denne videoen er rett og slett rørende.
Da kjæresteparet får øye på en mager, utsultet og syk hest går de ikke bare forbi. De gjør alt de kan for å redde den! Den stakkars hesten var forlatt alene da dette paret fikk den med seg ned fra fjelltoppen. Veiene var for dårlig til at de kunne frakte hesten med bil, så jenta som fant hesten var nødt til å inspirere den, til tross for hvor sliten den var, til å gå hele veien ned bakken.

 

 

Den stakkars hesten bruker lang tid, men endelig var den trygg og fikk eiere som elsket den og tok vare på den. Den ble bedre i formen, men dessverre overlevde den ikke lenge. Det de kan trøste seg med var at hesten døde i fredelige omgivelser, omringet av folk som elsket den og tok vare på den så godt de kunne. En fredelig, verdig død.

Se den rørende videoen under og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!Kommentarer

kommentarer