Mammaen spør sin datter om rotet hun har stelt istand. Svaret hennes? Jeg ler så tårene triller!

Hva er vell søtere enn en video som inneholder både en baby og en hund? Denne videoen er det moren som filmer etter at det rett og slett ikke ser ut hjemme hos dem. Det ser ut som noen har lekt litt med toalettpapiret, for det ligger strødd papir overalt. Moren spør hvem av dem som har gjort det, og begge ser ganske så skyldige ut. Selvfølgelig skylder den lille babyen på hunden, som prøver å se så ordentlig ut og uskyldig ut som mulig.

Jeg kunne ikke la være å le av denne videoen! Moren tror det er babyen som har gjort det, men babyen insisterer på at det er hunden. Hvem den skyldige er? Det får vi kanskje aldri vite. Men vi vet den lille hendelsen tok seg godt ut på film og vi kan ikke la være å bli sjarmert i senk av de to – uansett hvem rotekoppen er.

Se selv i videoen under og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!Kommentarer

kommentarer