Legene skal snu babyen som ligger feil vei, men FØLG MED på mammaens mage!

Liam Muckleston filmet når hans gravide kone var på besøk på Royal Sussex Hospital i Brighton, i Storbritannia. Hun var i den 36 uken av graviditeten, og babyen lå feil vei i livmoren. som de fleste foreldre ved finnes det visse risikoer om babyen fødes feil vei. Legene kan forsøke å vende barnet ved å trykke med hendene utenpå magen. Bare halvparten av slike forsøk lykkes. Da kan barnet bli født med hodet først, noe som regnes som sikrest og det er derfor man gjør slike forsøk på å vende de.I klippet under får vi se når legen prøver på dette. Han bruker en helt spesiell teknikk og masserer mors mage for å forsøke å vende babyen. Etter noen minutter med massering (og en hel del latter) lykkes han, og til slutt ser vi tydelig på ultralyden at babyen ligger i riktig posisjon.

Det er helt fantastisk å se på! Ta en titt på videoen selv og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!

 


Kommentarer

kommentarer