Turister drar en skilpadde på land slik at barna kan stå på den. Nå RASER dyreelskere verden over!

Noen ganger forstår jeg ikke hva folk tenker når det kommer til dyr. Det virker ofte som at mennesker tror at dyr er til for deres fornøyelse, og at de kan bli behandlet hvordan de enn vil. 
Denne gangen var det en stakkars skilpadde som fikk gjennomgå.

For en måned siden svømte en skilpadde litt for nærme en strand i Beirut, Lebanon, hvor en gruppe med mennesker lå å solte seg og badet. Istedet for å beundre det nydelig dyret fra en fornuft lengde, bestemte de seg for å dra den opp av vann, ta bilde av den, slå den med pinner og til og med stå på den.

skil1

Flere personer vitnet hendelsen, og det tok lang tid før noen grep inn og stoppet mishandlingen mot det stakkars dyret.
Et bilde viser en far som løfter hans gråtende sønn opp og plasserer han på toppen av skilpadden for å ta et bilde.

skil2

Vitner forteller til organisasjonen Animals Lebanon at de også så en person slå skilpadden med en pinne. Heldigvis var det noen dyrevenner som var på stranden som klarte å stoppe mishandlingen og flytte skilpadden til en trygg plass. De kunne se at den var skadet på hodet og tok kontakt med forskjellige organisasjoner som beskytter dyr for hjelp. To forskjellige veterinærer undersøkte skilpadden og fant ut at skadene var nylige, noe som betyr at de var påført av gjengen på stranden.

skil3

Skilpadden må nå rehabiliteres før den kan bli sluppet tilbake i sjøen igjen. Vi håper den kommer seg raskt! Det er forferdelig at noen kunne gjøre noe slikt mot et dyr, men vi er så glade for at noen kom til unnsetning og hjalp den stakkars lille. Lykke til videre, lille venn!
Se video av hendelsen under og DEL denne viktige videoen med vennene dine på Facebook om du og er imot dyreplageri! 
Kommentarer

kommentarer