Alle trodde hun var gal når hun ville redde den magre hesten. 9 måneder senere beviser hun at ingenting er umulig!

Han var ensom, syk og sulten. Hesten Bones ble dumpet oppe på et berg og forlatt til å dø – uten å noen gang å ha følt seg elsket eller tatt hånd om.
Men takket være to personer som av ren tilfeldighet fikk øye på han, ble Bones sitt liv forandret for alltid.

Joey og hans kjæreste Coco fant den magre hesten ensom, uten verken mat eller vann. Noen hadde dratt han med seg ved hjelp av firhjuling og deretter forlatt han. De ville trolig at han skulle dø der oppe.

bone1

Men Joey og Coco tenkte ikke la det skje! De bestemte seg for å hjelpe han, uansett hvor mye jobb det kom til å kreve.
Den første utfordringen var å få han ned fra berget. det var for farlig å kjøre opp en hestetransport på de smale veien og de var nødt til å gå med han ned. Men Bones var svak og trøtt.
De gikk flere kilometer og hver gang Bones stoppet kjempet Coco for å få han til å fortsette.

bone2

Til slutt kom de fram til parets gård og Bones fikk endelig hvile.

Coco elsket sin nye hest av hele sitt hjerte. Han kom bra overens med de andre dyrene på gården og ble sterkere og sterkere for hver dag som gikk. Coco vasket og leget hans infeksjoner på huden og ved hjelp av veterinær ble Bones friskere.

bone3

Etter ni måneder så han ut som en helt ny hest!

bone4

Men den lange tiden av å være forlatt hadde satt sine spor. To og ett halvt år senere døde Bones, omgitt og elsket av sin familie. Coco og Joey visste at det kanskje kom til å bli sånn, ettersom han var gammel og kroppen hans hadde vært igjennom mye det første året av sitt liv. Men Bones døde lykkelig, og det var det viktigste for dem.

Dette kunne ha vært en tragisk slutt, men jeg er glad for at Bones fikk leve to lykkelig år før han døde. Coco er virkelig et fantastisk menneske som reddet Bones og ga han livet tilbake igjen, enn om det ikke varte for evig.

Hvil i fred, lille venn.

Se videoen under og DEL denne utrolig historien med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer