Han graver i 15 år med bare en meisel. Resultatet må du SE for å tro det!

Romania er ett land fylt av turisme og skjuler historiske og naturlige juveler det er verdt å besøke. 

I de ugjennomtrengelige skogene i det nordlige Romania er det ett sted hvor turister hvert år besøker for å få inne opplysning og få svar på sine problemer. Stedet de besøker er et kloster skåret inn i fjellet for over 500 år siden.

hul1

I ensomheten, noen få kilometer fra byen Suaceva, bygget for 500 år siden av en mann ved navn Daniil Sihastrul.
Født inn i en bondefamilie i den opprinnelige byen Radauti, sluttet han seg til munkene i St. Nicholas i en alder av 16 år.

hul2

Han ble snart en karismatisk prest og skriftefar, beundret av publikum rundt om i landet som anerkjente ham som en åndelig veileder.
Han ønsket å finne fred og ro i klosterlivet som han hadde startet, og han bestemte seg for å finne et sted utilgjengelig slik at han kunne trekke seg tilbake i det stille. Ifølge tradisjonen begynte han å grave et kapell på et høyt fjell og bygget også i dalen nedenfor. Legenden forteller at han holdt seg på dette stedet i over 20 år, og holdt en nådeløs stille og kontinuerlig bønn.

hul3

Fra den dagen har lokalbefolkningen stoppet for å tilbe: kirken ble kanonisert i 1992, 18. desember.

Kapellet han gravde blir nå besøkt av tusenvis av pilegrimer som kommer for å finne løsninger på sine problemer. Se hvordan hulen ser ut i videoen under og DEL gjerne denne utrolige filmen med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer