Hun filmer broren som synger Celine Dion… Stemmen hans vil SJOKKERE deg!

Den du er så heldig å få høre i denne videoen heter Samuel, og er 17 år gammel. Han har tiltrukket seg oppmerksomhet for videoen hans søster filmet av han.

Så snart han begynner å synge den kjente sangen «The Power of Love» av Celine Dion, er det klart at stemmen hans er utenom det vanlige. Han har en krystallklar stemme og de høye tonene når han, selv når han sitter ned i trappen, helt uten anstrengelse. En ny stjerne er født!

Hans talent har ikke gått ubemerket forbi: Facebookvideoen er sett en million ganger. «Jeg er overrasket. Jeg visste ikke at dette skulle skje, men jeg visste jeg ville dele videoen på nettet», sier gutten.

Ta en titt på den fantastiske stemmen hans selv i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer