Den 2 år gamle jenta ble med mammaen på scenen. Men følg med på føttene hennes!

En av de fineste gavene en foreldre kan gi sitt barn er friheten til å gjøre noe de liker. Og om det er samme ting foreldrene selv elsker å gjøre, da har man noe å se fram til. Foreldre og barn har ett naturlig sterkt bånd, og om de kan bruke tid sammen og gjøre noe de begge elsker så kan det båndet styrkes enda mer. For Bree Hafen er det slik med dansen. Dans er mer enn noe hun gjør for å ha det gøy sammen med datteren; det er også noe hun genuint brenner for. Og til tross for at hennes lille jente bare er to år gammel virker hun å dele den gleden med sin mor.

Når det var tid for Bree å gjøre sin audition til programmet «So You Think You Can Dance» tvilte hun aldri på at hennes datter, Stella, skulle bli med å se på. Men snart tok Brees dansenummer en vending hun ikke selv kunne forutse, og det hele er fantastisk å se! Bare ta en titt på videoen selv og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer