De fester et dusjforheng til noen treplanker… Resultatet? Dette vil jeg prøve selv!

Store bilder på veggene ser alltid fantastisk ut. De gir karakter og personlighet til et rom, og kan virkelig forvandle hele stemningen i et hjem. Dessverre er ofte prisen på slike store bilder med kunst ganske så stive, og det er ikke alle som har råd til å punge ut med tusenvis for litt pynt på veggene. Heldigvis finnes det en enkel, kreativ og billig løsning på dette problemet. Ved hjelp av ett dusjforheng og noen trestrukturer kan du selv skape ett kreativt bilde du kan henge hvor som helst i hjemmet ditt! Her kan du også bruke hvilket som helst dusjforheng du vil, eller eventuelt andre tøystykker med motiv på. Alt du trenger er å følge bruksanvisningen i videoen under og la fantasien slippe løs! Dette ser utrolig lekkert ut, også så enkelt! Bonus: legg merke til de søte hundene i videoen som hjelper til!


DEL gjerne denne billige og kreative ideen med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer