Læreren synger Céline Dion, men når dommeren ser henne i øynene går hun helt av skaftet!

Når noen bestemmer seg for å bli lærer vier de hele livet sitt til elevene sine. De går inn i klasserommet hver dag for å hjelpe elevene, støtte dem og ikke minst lære dem ting. Du kan si de er noen slags helter for alt de gjør for barna i klasserommet. Men hva om en lærer har mistet følelsen av seg selv?

Moya Angela, en 32 år gammel lærer som jobber med underprivilegerte barn i Las Vegas, elsker jobben sin. Men det er noe inni henne som har blitt satt til side og samlet støv lenge. Hun trenger en sjanse til å fokusere på drømmen sin, selv om det betyr at hun må ta ett vanskelig valg.

Hun håper at hun, idet hun går inn på scenen til America’s Got Talent, ikke skuffer seg selv eller barna – og at valget er riktig.
Og når hun synger den siste strofen av «It’s All Coming Back To Me Now» av  Céline Dion? Bare se hva dommerne har å si:

DEL gjerne denne utrolige sangeren med vennene dine på Facebook! 
Kommentarer

kommentarer