De gir mikrofonen til den lille jenta. Ved 1:15 i klippet koker hele arenaen!

USA sin selvstendighetsdag, også landets nasjonaldag, feires den 4.juli. Denne dagen blir feiret i stor grad over hele landet med konserter, parader og andre typer festligheter. 

Hvert år siden 1980 arrangeres noe som kalles for Stadium of Fire på denne datoen eller dagene før eller etter den 4.juli. Ett av høydepunktene under dette arrangementet er framførelsen av den amerikanske nasjonalsangen «The Star-Spangled Banner».

Og for noen år siden fikk da 11 år gamle Lexi Walker sjansen til å tre opp på den store scenen og synge USA sin nasjonalsang. Noe hun sannelig gjorde med stor ære. Selv om hele framførelsen virkelig er fenomenal kommer min favoritt rundt 1:15 inn i klippet når fyrverkeriene blir avfyrt i samme sekund som Lexi synger.

Se selv og nyt hennes fantastiske stemme under. DEL gjerne denne utrolige framførelsen med vennene dine på Facebook!
 

Kommentarer

kommentarer