Den 90 år gamle damen kommer inn på scenen – Simon kan ikke tro hva han ser!

Talent kommer i alle mulige former, farger og aldre. 

Dorothy Williams har ett talent litt utenom det vanlige. Den eldre amerikanske kvinnen er nemlig burlesque-danser. Dorothy er 90 år gammel og har hele livet drømt om å bli en stjerne. Når hun endelig fikk sjansen ble hun derfor med på konkurransen «America’s Got Talent» for å vise de fire dommerne hva hun kunne by på. Dommerne kunne like det de så. De ga Dorothy masse av ros og lykke, og programlederen trykket til og med på den såkalte «Golden Buzzer» som betyr at man går direkte til liveshows!

«Jeg elsker deg. Jeg elsker budskapet. Du er ett godt eksempel. Du er inspirerende. Jeg synes du skal væer en stjerne og jeg er så glad for at du er det,» sier dommeren Howie Mandel.

Se Dorothy danse i videoen under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer