Hun skjelver av redsel når hun går på scenen. Men når juryen hører henne synge? UTROLIG!

For mange mennesker er noe av det verste de vet å stille seg opp foran publikum og prate eller opptre. Uansett hvor erfaren eller dyktig man er krever det mot, og noen ganger belønner det seg å ha det mote til å tørre. 

Et slikt øyeblikk ble fanget her på film, da Alice Fredenham skulle på scenen og synge. Hun var ikke bare nervøs – hun var så redd at hun skalv. For henne betydde et nei fra juryen at hun ikke betydde noe som menneske, noe som mange som lider av sceneskrekk opplever.

Men når hun begynner å synge er det som om juryen knapt tror sine egne øre, og man kan se forvandlingen i øynene deres. Stemmen hennes gir oss gåsehud og det juryen sier etterpå rører henne til tårer! 

Se det nydelige klippet under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!
Kommentarer

kommentarer