Hold øye med jentas nye dukke. Den skjuler en nydelig hemmelighet!

Courtney sin datter, Emma, har protese på foten. Siden det er vanskelig å finne dukker som også har protese, bestemte Courtney og ektemannen seg for å gjøre noe ekstraordinært for Emma. Foreldrene tok kontakt med Step Ahead Prosthetics med en litt uvanlig forespørsel. En dukke, med protese bein i favorittfargen te Emma, rosa, blir derfor sendt hele veien fra New York til Texas.

En stolt mor postet så den nå virale videoen på sin Facebookside. Hun fanger øyeblikket Emma’s lille søster gir henne den mystiske boksen. «Du tuller med meg?» sier Emma idet hun åpner den. «Den har samme bein som meg!». Courtney leser et brev om reisen til Emmas dukke for henne, og jeg klarer ikke holde inne tårene.

Denne er helt utrolig rørende, så vær forberedt på å gråte noen tårer. Se videoen under:
Kommentarer

kommentarer