Han kommer på scenen i en merkelig drakt. Men når han setter igang, går publikum av skaftet!

Da Viktor Kee kom gående inn på scenen til America’s Got Talent, hadde verken publikum eller dommerne anelse av hva som ventet dem. Den 45 år gamle mannen hadde på seg en «muskeldrakt», selv om han er muskuløs nok naturlig fra før av. Viktor sjonglerer, men han bruker også å blande inn litt dans i hans magiske og fortryllende opptredener. Han begynte å like å sjonglere da han bare var fem år, og bodde i Ukraina. Broren hans tok han ut av skolen og med på et show med sjonglerere, og siden da har han elsket å opptre.

Talentfulle Viktor har også opptrådt på Moulin Rouge i Paris og vant en gullmedalje i den 28ende Circus Festival i Paris. Han startet en nonprofit organisasjon, the Viktor Kee Foundation, som inspirerer til kreativitet hos barn som kommer fra fattige forhold.

Se den magiske framførelsen hans i videoen under… WOW!
Kommentarer

kommentarer