12-åringen sjokkerer juryen med sangvalget. Men når hun åpner munnen? GÅSEHUD!

Når man ser noen talentprogram på tv bruker deltagerne ofte å tenke ganske likt når det kommer til låtvalg. Det blir ofte en kjent hitlåt, gjerne pop eller ballade, som har hørtes på radioen i all evighet og her ett sikkert kort der man ikke behøver å forandre særlig på noe.

Men når den 12 år gamle jenta Kadie Lynn skulle stille opp for audition i «Americas Got Talent» så tenkte hun helt annerledes. Her finnes en sjanse å gjøre en tolkning som skulle blåse juryen av sine stoler, en sjanse å gjøre en låt til sin egen låt på ett sett som ingen har tenkt på tidligere.

Valget? En gammel barnesang. Kanskje det høres ut som ett merkelig valg? Men når Katie åpner munnen blir hun helt satt ut.

Stemmen er kraftfull og tolkningen er så bra – jeg får frysninger av hennes utrolige talent. Se selv i videoen under!
Kommentarer

kommentarer