Paret stiller seg tett inntil hverandre. Men når hun SNUR seg? Vakkert!

Jeg har sett en hel del danseoppvisninger i mine dager. Det har vært alt fra moderne, avanserte dansenummer til den mer livlige dansen på utestedene en fredagskveld. Men ett nummer som dette har jeg aldri sett før.
Paret skal opptre framfor juryen i den ukrainske utgaven av «Talent». De innleder med å sette seg ned, rygg mot rygg, på gulvet og venter på musikken. Så innledes en forestilling som er noe av det vakreste og mest imponerende jeg har sett.

 

 

Dansebevegelsene de byr på er både vanskelige og vakre, og ett fall skulle med all sikkerhet lede til ett benbrudd eller to. Se spesielt på det de gjør 0:51 inn i klippet – snakk om kult! Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor klippet er sett av over 8 millioner mennesker – dette er virkelig dans på høyt nivå! Bare se selv i videoen under og DEL denne om du og ble imponert!
Kommentarer

kommentarer