Den lille jenta går på scenen. Men når hun åpner munnen? Publikum blir gale!

Musikk er virkelig det som snakker til sjela. Det er en form for kunst og når det er gjort med talent kan musikk bli elsket av millioner. Til og med når folk ikke forstår språket man synger i, kan man føle følelser i en sang.

I 2011, sang Maria Cristina Craciun en nydelig versjon av sangen «Caruso.» Publikum elsker henne! Hun er barnebarnet til Luciano Pavarotti, er 11 år da denne videoen ble spilt inn og bor i Romania. Hun valgte «Caruso», en av Pavarottis mest elskede sanger, og det gjorde fremførelsen hennes enda mer spesiell. Hun framførte denne bare 4 år etter han døde, og hun dedikerte en nydelig framføring til han.

Se videoen under hvor Maria virkelig legger alt ned i musikken. Det er som om hun forteller en historie med teksten. Bare se selv og DEL gjerne denne om du og ble rørt!
Kommentarer

kommentarer