Danseren får perfekt resultat. Men når dommeren reiser seg og gjør DETTE bryter han ut i tårer!

Dansekonkurransen Dancing With the Stars, eller Skal Vi Danse som det heter her i Norge, har gitt oss herlig underholdning de siste sesongene. Vi elsker å se forskjellige kjendiser ta scenen og danse tango, cha-cha, foxtrot og mange andre dansestiler. Noen klarte seg bra og fant sitt skjulte talent innenfor dans, mens noen slet litt. Men det var ikke bare konkurransen som gjorde at vi holdt øye med det – det var også fordi det alltid var spennende å bli kjent med deltagerne.

Nyle DiMarco overrasket seerene når han tok scenen og viste utrolige presentasjoner. Nyle er døv, og bruker kun tegnespråk til å kommunisere. Nyle, og partneren Peta, ble kronet vinnere av denne sesongen!

Men det mest emosjonelle skjedde da Nyle måtte prate med dommerene en siste gang, etter hans siste dans i finalen. Han fikk perfekt score, men det var når en dommer reiste seg fra stolen og gjorde noe som fikk han til å gråte.

Se klippet, jeg fikk tårer i øynene selv!
Kommentarer

kommentarer