7 geniale bruksområder du kan bruke strykejernet til, bortsett fra til å stryke klær!

Det finnes tørkemaskiner som er i stand til å strekke tøyet, tekstiler som ikke krøller og med nye generasjoner som nekter å bruke dem forsvinner strykejernet sakte men sikkert. Men i dag vil vi vise deg 7 helt nye måter å bruke strykejernet på, som vil få deg til å tenke to ganger før du forlater det helt. Har du noen gang tenkt på bruke jernplaten som en komfyr? Eller for å reparere parketten? Det er ikke alt.

1. Laminer dokumenter enkelt ved å legge arket i plast, legge en håndduk over og deretter bruke jernet til å smelte plasten forsiktig. Bruk nok med trykk for å få smeltet arkene sammen og stryk på begge sider.
jern1

2. Hvis du har et bord av tre eller parkett kan du enkelt fikse det med dette trikset. Fyll hullet med noen dråper vann, dekk til med et håndkle og bruk jernet. Bruk sirkelbevegelser og press på samme tid. Fjern så håndkle og du vil merke en stor forskjell!
jern2

3. Voks kan være et mareritt på harde overflater. Men ved å bruke papir og strykejernet, vil voksen smelte og feste seg på papiret – slik at det blir fjernet fra overflaten. Vær forsiktig med varmen!
jern3

4. For å feste klistremerker er den beste måten å bruke aluminiumfolie. Legg over klistremerket og stryk over med jernet.
jern4

5. Tepper kan få stygge merker på grunn av tunge møbler. Dette kan enkelt fjernes ved bruk av ett fuktig håndkle og noen sirkelbevegelser med jernet.
jern5

6. For å lagre mat kan det være lurt å ikke ha åpne pakker. For å lukke en åpnet pakke med mat og skape vakuum, kan du stryke jernet på åpningen og det vil forsegle det.
jern6

7. Har du noen gang prøvd å steke egg på strykejernet? Det fungerer. Kanskje noe å prøve ut om man er i nød?
jern7

Se videoen under for flere tips!
Kommentarer

kommentarer