Vi trodde det var en vanlig reiseveske, men når kvinnen åpner den avsløres noe GENIALT!

Kickstarter er en hjemmeside der man kan vise fram sine produkter når de fremdeles er i utviklingsstadiet, og mennesker kan velge å bistå med penger for å se produktet bli til virkelighet
Fugu-vesken er en av produktene som kom til liv takket være dette. Vesken er gjort av plast og øker drastisk i størrelse når overdelen løftes opp ved hjelp av lufttrykk. Ved full størrelse finnes det praktiske hyller som forvandler vesken til en rullende garderobe, og en smidig laptopveske medfølger.

 


At ingen har tenkt på dette før er meg ett mysterium. Reiseveskebransjen har sett likedan ut i over 30 år så dette tilskuddet er svært velkommen. Fugu-vesken er skrevet opp på ønskelisten min allerede! Hva synes du – vil du og ha en? Den selges på Fugu:s sin hjemmeside fra og med 23 juni. Jeg skal helt klart kjøpe en selv. Se vesken i videoen under. Utrolig smart!
Kommentarer

kommentarer