Hun poserer for kamera… Men følg med på faren! Dette er UTROLIG!

I disse dager er det mye snakk om hvordan familier ikke bruker nok tid sammen lenger. Det virker som om alle er så opptatt med deres personlige liv, eller hva som skjer på sosiale medier, at de ofte glemmer å bruke tid til å nyte tid med menneskene som er rett foran dem!

Jeg kan være skyldig i dette selv. Heldigvis er det folk der ute som kommer på nye, kule og kreative måter å bruke tiden sammen, og rett og slett bare nytes hverandres selskap.

For Wayne Skvington, en Curque de Soleil artist, har det å komme opp med nye måter å tilbringe tid med familien aldri vært ett problem. Wayne har klart å bruke sine fantastiske akrobatiske talenter på en måte som han kan nyte sammen med barna sine, og samtidig lære dem noen triks underveis. Ikke vil barna hans bare vokse opp til å bli akrobater selv, men de har også veldig interessante historier å fortelle når de blir eldre. Når de fleste forteller at de henger sammen med foreldrene dine, mener de det ikke bokstavelig!

Se videoen under når denne akrobatiske familien gjør sin greie og ikke glem å DELE denne posten om du synes familier burde bruke mer tid sammen!Kommentarer

kommentarer