Den lille bjørnen går bort til mannen. Men når han rører føttene hans? WOW!

Den lille bjørnen, kalt Bella, er det nærmeste du kommer en levende kosebamse. Hun er en lykkelig, heldig grizzlybjørn. En av hennes favorittting å gjøre er å leke og å få føttene sine kilt. Det høres kanskje merkelig ut, men hun elsker det og i dette klippet hvor hun ruller smilende rundt beviser dette hvor glad hun er i bli kilt.

Selv om Bella ser trygg og sikker ut nå, har det ikke alltid vært slik. Når hun var mindre ble hun funnet forlatt alene i skogen i Alaska. Moren hennes var ute av syne og uten hjelp fra mennesker ville hun trolig dø. Heldigvis ble hun reddet og tatt med til Montana Grizzly Encounter, en plass drevet av Casey Anderson hvor de tar vare på forlatte bjørner eller bjørner som har blitt holdt fanget hele sitt liv. Disse bjørnene er ofte vandt til mennesker og mangler evnene til å overleve ute i naturen alene.

Anderson er naturglad og veldig flink med grizzlybjørner. Hun lærer, tar vare på og trener bjørner i alle aldre. Det hele startet for Anderson tilbake i 2002 da hun begynte å redde bjørner. Den første grizzlybjørnen hun fanget het Brutus, og hun har siden da lært folket om bjørner – og bjørnene selv har også fått lært litt av hvert.

 

 

 

Hva du ser i dette klippet er Bella som lærer en viktig lærdom. Ved å kile henne på føttene klarer man gjøre flere ting med bjørnen samtidig. Han skaper bånd med henne, får henne til å bli komfortabel og mest viktigst av alt – han lærer så å vise hvem som er dominant. Dette er viktig at bjørnen lærer, slik at når hun blir en stor og kraftig bjørn, er det mindre sjanse for at hun skader eller dreper han eller andre mennesker. Del denne fine historien om bjørnen Bella med vennene dine på Facebook, og se det utrolig søte videoklippet under:
Kommentarer

kommentarer