Huset i seg selv er forbløffende, men VENT til du ser hva de har gjort med stuen!

Det er alltid like heftig å få ta ett innblikk i statlige herregårder. Hvor forberedt man enn er så blir man alltid like fascinert av all luksusen – og jeg bare elsker å drømme meg bort til hvordan det hadde vært å bo på en sånn plass.

Dette huset er ett slikt hus jeg drømmer meg bor i. I Bergen County, New Jersey, finnes ett 2 300 kvadratmeter stort luksushus som har hentet sin inspirasjon fra slottet Versailles. Høyt i taket, vakre krystallkroner, marmor og balkonger er det som gjør at huset blir så utrolig fantastisk og en reise tilbake i tid – men det finnes også store walk-in klesskap, tennisbane og ett «pianorom.»

 

 

Det finnes alltid noe spesielt med slike store hus i en så luksuriøs standard. I dette tilfellet har familien installert et innendørs basseng midt i stuen! Det herlige, blåskimrende vannet sammen med sofaen, bar og underholdningen rundt gjør at både venner og slekt kan henge sammen. Det finnes også sofaer i rommet som kan romme hele 40 personer! WOW!

Heng med på en rundtur i videoen under – dette huset er utenom det vanlig. Og det er ikke engang det beste av alt: huset drives av solenergi og er derfor miljøvennlig. WOW!

Se selv i videoen under:
Kommentarer

kommentarer