Så ENKELT tester du om batteriet er tomt eller fullt. Det tar bare ett sekund!

Når batteriet er tomt i fjernkontrollen eller i klokken er det lett at man bare legger det fra seg – og det tar ikke lang tid før det finnes en haug med batterier der man ikke har noen anelse om hvilke som er tomme og hvilke som fremdeles fungerer.

Da er det veldig frustrerende, tidskrevende og krunglete å skulle sette i ett og ett batteri fram til man finner noen som ikke er helt ladet ut. Heldigvis finnes det ett triks som gjør det lett å finne ut hvilke batteri du skal kaste, og hvilke som fremdeles fungerer!

Det tar bare noen sekunder og er så enkelt! Du må nesten bare se selv i videoen under:
Smart, ikke sant? Del gjerne dette tipset videre slik at flere kan ha nytte av det neste gang de lurer på om batteriet er tomt eller brukbart enda!

Kommentarer

kommentarer