Jenta er bare 3 år gammel, men når frisøren begynner å klippe lærer hun oss noe viktig!

3-år gamle Emily James favorittprinsesse er Rapunzel. Prinsessen er født med det lange, gyllenbrune håret som bare fortsetter å vokse og vokse. Hun elsker neglelakk, prinsesseklær og mammas leppestift. Men til tross for at hun lever i en verden der enhjørninger, drager og magi eksisterer, har hun et eller annet å lære oss gamlinger om livet.

I videoen viser hun hvor stort hjerte hun har. Hun ville hjelpe andre barn som er rammet av kreft og mister håret på grunn av behandlingen. Etter å ha sett på bilder av barn uten hår, besluttet hun seg for å donere sitt eget hår slik at en parykkmaker kan gjøre det om til en parykk, slik at de rammede barna kan føle se gnormale igjen. «I blant blir barna syke, og så faller håret deres av. Det er veldig, veldig trist,» sier den lille jenta. «Jeg vil ikke at noen barn… skal være lei seg for at de ikke har hår. Hva jeg vil gjøre er å gi dem mitt hår.»

 

 

Dette er en verdifull lærdom vi kan ta til oss: når vi har mye av noe, gi det bort til noen som behøver det. Så enkelt er det. Se videoen under:
Kommentarer

kommentarer